2010-10-11

Stuffed Ducks

Tittade just på filmen "Julie&Julia" och kände ett jättekonstigt sug av att laga mat. Jag undrar om det faktum att jag är jättedålig på att veta vad jag egentligen brinner för i livet gör att minsta lilla grej som verkar kul lockar mig. Direkt? Kan det vara så?Hur som helst har denna dag varit tung. Mycket tung. Jag försöker se saker positivt men ibland är det helt enkelt omöjligt. Att Linus skulle flytta till Skövde och att jag eventuellt skulle stanna i Stockholm i ett år innan jag själv skulle flytta är ju en bra ide. Med tanke på att det är lite svårt att få lägenhet där så, är det en Jättebra ide. Men ja. Ett helt år utan Linus. Ett helt år med att bara träffa honom på helger och lov. Inte kul någonstans. När ska mullret i magen lägga sig? Känner mig lite svullen i ögonen efter allt gråt idag, men förhoppningsvis löser allting sig ju närmare detta kommer.

Hur som helst. Bakade jordens godaste kladdkaka för en vecka sedan. Tröst-åt något fruktansvärt pga min lilla sjukdom med balansen. Kände av den idag igen när jag fick kallsvettningar och rös i hela ryggraden och helt plötsligt kände att jag skulle tippa över.
Jag är bara nyfiken.. men hur länge kommer det att ta innan min kropp känner sig okej nog för att man ska kunna röra nacken utan att man faller?

2 kommentarer:

 1. NU GICK DET JU! :D

  Förstår att det är tungt! <3 Det blir bra till slut :)

  SvaraRadera
 2. varför ska han flytta?
  förstår att det känns tungt :( <3

  Natalie

  SvaraRadera